De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Aveco de Bondt

Beatrijs Christian

Aveco de Bondt heeft binnen de business Unit Water sinds april 2016 meerdere trainees gehad die deelnemen aan het NWT. Aveco de Bondt is een ingenieursbedrijf dat zich richt op het gebied van water en waterveiligheid, bouw, ruimte & milieu en infrastructuuur.

Aveco de Bondt is een middelgroot, onafhankelijk ingenieursbedrijf dat werkt aan integrale oplossingen op het gebied van water en waterveiligheid, bouw, duurzaamheid, energie, infrastructuur, ruimte en milieu. De medewerkers zijn goed opgeleide, ervaren en betrokken specialisten, die met beide benen in de praktijk staan.

Creativiteit en innovatie horen bij Aveco de Bondt. Voor de uitdagingen van morgen kunnen ze niet volstaan met de oplossingen van vandaag. Ze investeren veel in nieuwe kennis en persoonlijke ontwikkeling, zodat ze ook goed kunnen inspelen op de vragen van morgen.

Aveco trekt graag jongeren aan binnen hun team aan omdat het gelooft in hun kracht van vernieuwing en innovatie. Samen met het bestaande team maken ze het verschil. Daarnaast vindt Aveco het ook zijn maatschappelijke plicht om ruimte te bieden voor jongeren om zich te ontwikkelen, hun rol en positie te ontdekken in de sector. Daarom doet Aveco ook mee aan het NWT, en biedt de trainees de kans de sector en hun plek hierin te ontdekken, om zelf de goede keuzes hierin te maken.


Acacia Water (copy)overzichtDunea